Wat doet To The Point Schoonmaak?

Met een uitgebreid diensten- en productenpakket in deze sector, mogen wij ook vele particulieren tot onze opdrachtgevers rekenen.

Het schoonmaken van kantoren

Een schone frisse werkplek
Vuilnisbakjes leeg
Stoelen stofvrij alles netjes opgeruimt
Schone keukens vloeren etc uw wens onze uitdaging
​Wij komen vrijblijvend aan voor een gepaste offerte

Kunststof kozijnen en veranda reiniging

Zien uw kozijnen, veranda er verweert uit door alle weersinvloeden? Wij gebruiken de juiste middelen om uw kozijn, veranda te reinigen en eventuele kleine beschadingen te herstellen.

Gevels reinigen. Damwand, steen, graffiti verwijderen

Gevels, trappen en muren zijn aan heel wat invloeden onderhevig. Zo zorgen weersinvloeden al snel voor een grauwe indruk. Ook posters en graffiti doen fors afbreuk aan het aangezicht.

Geregeld schoonmaken is een must. Het aanbrengen van een coating zorgt ervoor dat vervuiling zich in de toekomst eenvoudig laat verwijderen.

Hebt u graffiti ontdekt? Laat het ons weten en wij zorgen voor een spoedige verwijdering.

Vloeren en meubilair reinigen

Een schone vloer, een verzorgt tapijt en schone matten zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Voor uw vloer en tapijt hebben wij de juiste schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en materialen in huis. Wij zorgen voor een grondige- en diepe reiniging, zonder dat er enige residu achterblijft. Wij kunnen ook uw vloer verzegelen, waarna deze eenvoudiger te onderhouden is.

Bouwoplevering

Wij verzorgen de grondige reiniging van pas opgeleverde woningen en bedrijfspanden. Cementsluier verwijderen, stickers op sanitair en ramen verwijderen, keukens, badkamers en sanitair reinigen, RVS-elementen poetsen, vloeren, randen en richels vrij maken van bouwstof en nog veel meer.

Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen komen het aanzicht van uw pand enorm te goede. Goed glas en kozijn onderhoud is een prima investering. U kunt nagenoeg voor alle bewassingprojecten bij ons terecht.

Wij conformeren ons aan de geldende veiligheidsvoorschriften voor onze medewerkers, zo zijn wij in staat de beglazing en de kozijnen van elk pand aan de binnen- en buitenzijde effectief te reinigen.

Fabrieksvloeren reinigen

Elk type vloer heeft zijn eigen onderhoud nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van intensief gebruikte fabrieks- en produktievloeren. Wij beschikken over de juiste middelen en materialen om elke fabrieksvloer te ontvetten en schoon te houden.

Straatvuil verwijderen

Straatvuil vormt een bron van ergernis. Zeker in publieke ruimten die afgewerkt zijn met fraaie materialen is straatvuil zoals kauwgom of etensresten vaak een doorn in het oog. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van straatvuil, met een minimum aan overlast voor het publiek.